A nagy Mágus igazi művészete az, hogy szépség keletkezzen a rútságból, fény a sötétségből, tisztaság a szennyből, tudás a tudatlanságból és jóság az egoizmusból."
Copyright:  Kovács Éva Mária          

Munkásságom során egyre gyakrabban tapasztalom, hogy igencsak felelőtlenül dobálóznak az emberek a negatív energiákkal. Sokszor a magukat spirituális gondolkodónak, mesternek, gyógyítónak, tanácsadónak és segítőnek nevező személyek olyan sötét erővel rendelkező energiákat bocsátanak embertársaikra, mely lényegesen megnehezíti a célszemély életét.
Sokat láttam már e téren, és még mindig előfordul, hogy magam is elképedek azon, hogy mire képesek a sötét oldal prófétái, s mire hajlandók a feltétel nélküli szeretet nevében a pénzéhes, ostoba, önjelölt tanítók, gyógyítók és fénymunkások.
Tudatlanságuk okán sokak nincsenek tisztában azzal, hogy a félelem, bosszú, harag és a düh elvakít, a butasággal együtt pedig mindez a szenvedésbe visz.
Bármennyire is hihetetlen, azért akad még ebben a világban néhány szeretetteljes jó szándékú, önzetlen ember, aki  érdek nélkül képes másoknak segíteni.
Úgy döntöttem, hogy én is segítő kezet nyújtok mindazoknak, akik önhibájukon kívül kerültek az angyal álarc mögé bújt, sátánszolgák által kezdeményezett sötét energia hatása alá.

Miből gyaníthatod, hogy feltehetően fekete mágikus erőhatás alatt állsz?
Például abból, hogy „van egy olyan érzésed, hogy…”, vagy mágikus szimbólumok jelennek meg a környezetedben, de az is meglehet, hogy semmilyen vagy csak egy bizonyos terület nem működik az életedben.
(Neked csak észre kell venned, hogy valami nagyon nem stimmel. Az esetleges téged befolyásoló sötéterő jellegének a felismerése és feltérképezése az én feladatom!)

Mielőtt azonban felkeresnél a problémáddal, néhány dolgot feltétlenül tudnod kell!

Tudd, hogy nem akarok mindenkit megmenteni és mindenkin segíteni. Csak azok javára végzem ezt a munkát, akik hajlandók tenni is azért, hogy helyreálljon, harmonizálódjon az energetikájuk.

A tisztító és védelmező energetikai tevékenységem ingyenes, csupán a szertartáshoz szükséges eszközöket kell megvásárolnod (gyertya, füstölő stb.).

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Telefon: +36 30/ 338-3126
E-mail: evamaria@logoszvilag.hu

  


          


 Szolgáltatások

MÁGIA-SZOL
Fekete mágia megszüntetés
Energetikai tisztítás