Őrangyalom
Ez a fénykép az egyik olyan fotó, ami nagyon közel áll a szívemhez!  A kép még az ateista időszakomból való. Tudatosságom igen gyenge lábakon állt, ezért mindig azt mondtam, hogy "Hiszem, ha látom… Jöjjön ide, és bizonyítsa be nekem, hogy létezik…"
Abban az időben még nem tudtam, hogy mit látok a fényképen. Én is (mint nagyon sok ember), úgy magyaráztam ezeket a jelenségeket, hogy "képhiba".
Azóta tudom, hogy mindent megtettek a láthatatlan segítőim azért, hogy a két szememmel is lássam a transzcendens világ néhány lakóját. A képen látható lény nem más, mint az Én Őrangyalom!
Megjegyezem, hogy semmiféle tárgy vagy eszköz nincsen sem a falon, sem az ajtón, ahol a fényképezőgép vakuja visszatükröződhetett volna!


"Az igazság hangja a szívből jön."Copyright:  Kovács Éva Mária          

Angyalok
Szolgáltatások
1.

A lányom matematika versenyt nyert az általános iskolában, éppen az oklevelet tartja a kezében. Lehetséges, hogy Ambriel a tudás angyala van mellette?

Névnap
A kép arra enged következtetni, hogy a lányomat névnapján "más" is köszöntötte, mondjuk egy angyal…


Patrícia és Noémi.
Van, aki úgy véli, hogy ez az áttetsző gömb a "Lélek", van aki a "Szíriusziaknak" és van, aki Orbs-nak nevezi őket. Döntsön mindenki
saját hite és megérzése szerint! A lényeg, hogy láthatóvá tette magát egy fotó erejéig! Ne hagyjuk figyelmen kívül az asztalon levő virágot sem, amit egy fényes fehér karika vesz körbe!


Születésnap
A fénykép a keresztanyám 60. születésnapján készült. Információm szerint, a képen látható  fényesség az egyik Arkangyal egy része. Láthatjuk, hogy erős fényű és energiájú  teste van, olyan a fénye, mint a Napnak - nem véletlen!


Kedvenceim
Ő Rafael Arkangyal a nagy gyógyító, a saját energiájának fényében a lányom szülinapján.Igazából nem is tudom, hogy ki van a képen, mert az entitás olyannyira közel jött a személyhez és a géphez, hogy a fizikai test a fényessége mellett teljesen elhalványul.Az első hét év…
A lányom 7. születésnapja, amellyel befejeződött a fizikai test birtokba vétele, mostantól jöhet az asztrális test is! Úgy látszik, hogy az alkalom tiszteletére üdvözletét küldi egy angyal is.  Ez a jelenség egyértelműen Noéminek szól.
Esküvő
A fénykép az egyik barátnőm esküvőjén készült 1991-ben.

1 2 3