"Gyújtsák meg saját magukban a törekvés tüzét, amely testüket átváltoztatja, és a lelket felszabadítja."


Copyright:  Kovács Éva Mária          Szolgáltatások2.

Isten áldja meg!
Szintén Toni cicám látható a fényképen.  Szemmel látható, hogy "valami" körbe öleli a macskát, mintha egyfajta védelem venné körül. Számomra ez a fotó bizonyítéka annak az állításomnak, hogy minden hívásra, kérésre, jön a válasz! Semmi sem marad válasz nélkül az Univerzumtól. Annyira szeretem a macskámat, hogy mindennap többször is elmondom: "Az Isten áldjon meg téged, napjában százszor és ezerszer, és a nap minden percében az angyalok vigyázzák a lépteidet és az álmaidat. Ámen!"
Részemről teljesen világos a jelenség mondanivalója!
(A kép már digitális fényképezőgéppel készült!)


Ég és Föld között
Ez a fénykép az egyik leglátványosabb az emberi szem és remélem, hogy az értelem számára is!
2007. október 27-én Halottak napja alkalmából mentünk ki a temetőbe a családommal.  Ilyenkor én mindig viszem a fényképezőgépemet, és a temetőben jövök-megyek, fényképezgetek. Mivel sohasem vagyunk egyedül - a  temetőkben meg pláne nem - így meg szoktam kérni az ott tartózkodó lényeket, a  fizikai látásommal nem látható entitásokat, hogy ajándékozzanak meg engem, a személyiségemnek "csemegét" jelentő fotóval.
Itt most kaptam egy olyan különleges képet, hogy szavakat sem találtam. Ilyen színesen és egyértelműen még soha nem mutatkozott meg a lencse előtt senki.
Természetesen én szabad szemmel nem láttam akkor, hogy mit fényképezek. Szó szerint Fehér és Vörös, Ég és a Föld között. Az "arca" lefátyolozva, mert nem az a fontos, hogy ki Ő, hanem az, hogy láthatjuk! Azonban egy biztos… Az Ég nemcsak közel van a Földhöz, hanem egységet is alkot.
A Tanítók, akik az emberiség fejlődéséért dolgoznak mindaddig maradnak, amíg szükséges.
Ha egy kicsit a lény mögé nézünk, akkor két síremlékben is felfedezhetünk még további 2 női fejet a háttérben.
(A kép digitális fényképezőgéppel készült)Egy arc
Ez a kép is a temetőben, és Halottak napján készült.
Ez volt az első olyan fényképem, amelyen ennyire egyértelműen kivehető volt egy éteri emberi  arc. Sokáig tűnődtem a fényképet nézegetve, hogy vajon mit akart nekem mondani?! Aztán rájöttem, hogy semmit, csak kértem és megadta!
(A kép digitális fényképezőgéppel készült.)
A tűz világa
Ez a fénykép 2007. december 28-án készült Debrecen fő utcáján.
Ebben az időszakban a főtér gyönyörűen fel van díszítve, ki van világítva, és teljes mértékben karácsonyi hangulat van szülővárosom ezen területén.
Itt abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy láthattam azt, hogy egy szalamandra vagy egy tűz elemhez tartozó angyal hogyan látja a világunkat. Ezen felül saját tüzes minőségében mutatja meg magát az Agni (Tűz Isten) világa.
A fotó este készült a kivilágított utcán. A fényképezés alkalmával nem volt modell, akit éppen lencsevégre akartam kapni. Problémát észleltem a fényképezőgéppel, a föld irányába fordítottam a gépet és próbálgattam az exponálást. A vaku nem villant, csak azt hallottam, hogy kattan a gép, és a kis képernyőn megláttam a készített fotót. Döbbenet…  ezeket a pillanatokat nem tudom szavakba önteni - fantasztikus érzés!
(A kép digitális fényképezőgéppel készült)

Toni
Ő Toni a tonkinéz macskám, aki olyan dolgokat is lát, ami nekem még most nem mindig adatik meg.


 
 
1 2 3