Copyright:  Kovács Éva Mária          


IMA A LELKEKÉRT,
AKIK JELENLEG ELHAGYJÁK A FÖLDET


Szeretett Isten jelenléte ÉN VAGYOK mindegyik ember szívében.
Szeretett Michael Arkangyal szabadító és angyali seregeid!
Én a felhívásommal fordulok hozzátok azon  emberi lelkek nevében, akiket Mennyei Atyánk jelenleg vissza fog hívni saját halandó formáiból:
Álljanak a béke angyalai mindegyik lélek fizikai testénél és tartsák tökéletes békében azok auráját és érzelmeit, akik elhagyják a fizikai oktávot, és akik most vannak e közben.
Az átjárás ünnepélyes órájában őrizze meg az isteni Szeráfok jelenléte a szentség auráját, amely lehetővé teszi azt, hogy Michael, Gábriel, Rafael, és Uriel Arkangyalok megszabadítsák a lelket földi terhétől.
Nyeljenek el minden félelmet és kétséget, minden búcsú - fájdalmat  és a drága emberektől való elválás bánatát Zadkiel Arkangyal Ibolya Lángjának angyalai, hogy ne okozzanak több szenvedést a lelkeknek, akik az új szabadság küszöbén állnak.
Fogadják mindegyik lelket az isteni Angyalok-Szabadítók. Ne menjen az úgynevezett felügyelet  nélkül halál fátylán keresztül egy életfolyam (ember) sem, amely a földi evolúcióhoz tartozik.
Isten akaratával megegyezően, jutassa el mindegyik gyermekét, akik elmennek az élet színpadáról, az irgalom és megbocsátás templomaiba, és itassa át őket Szent Germain Ibolya Lángjának tisztító tüze.
Legyenek ők felkészítve saját Krisztusi énjüknek méltóságában és teljes öntudatában  megjelenni a Karma Urai előtt, és küldjenek mindenkit az élet iskoláiba, és kapják meg a lehetőséget tanulni a Nagy Törvényt, saját evolúciójukkal megegyezően.
Én felhívom a Kegyelem és Szeretet Urait, hogy öleljenek át mindenkit, akiknek hozzátartozói most készülnek elhagyni, vagy már elhagyták ezt a Földet, hogy transzmutálják és nyeljék el mindegyik veszteség súlyát és bánatát, és töltődjön el mindegyikük szíve és háza békével, és azon lehetőségnek értelmezésével, amelyet azoknak a lelkeknek nyújtanak, akiket már királyságokban hívtak fel az örök élet útján való előrehaladás céljából.

Legyen így! Én elfogadom ezt a megvalósultat az Isten és Jézus nevében.
Legyen így most!
Szolgáltatások
Ibolyaláng mantrája
"A világosság és az Úr igazi szolgája nem az, aki sokat beszél a szellemiségről és a szellemi ember útjáról, hanem aki az Igét a tettben testesíti meg."
Imádságok
7.
 
 
1 2 3 4 5 6 7