Álmok
Karma
Lélek horoszkóp
Mesterkártya, jóslás
Élettér tanácsadás, feng shui
Isten
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma


karma

karma
karma


karma
karma

karma
"Amint akarjátok, hogy az emberek veletek bánjanak, ti is ugyanúgy bánjatok velük."
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
karma
4.

Nem szabad elfelejteni, hogy az ember egyetlen jó cselekedete sem vész el, mindegyik elnyel a karmikus adósságból egy adott részt.
Feltétlenül szükségesnek tartom megemlíteni az öngyilkosság által teremtett karmát.
Az öngyilkosság karmikus következményei nagyon is jelentősek, és hatással vannak a következő életre, és valószínűleg egy életnél többre is. A természet ellen elkövetett bűntény az, amely összeütközésbe kerül azzal az előírt időtartammal, ami a fizikai élet hosszára van kijelölve. Ugyanis minden embernek meghatározott élethossza van, amelyet a megelőző okok bonyolult szövedéke - vagyis a karma - határoz meg, és ennek az időtartamnak el kell telnie a személyiség szétbomlása előtt. A szellemi beállítottság a halál időpontjában meghatározza a személy további helyzetét, így a következő inkarnációját is. Így jelentős különbség van aközött, aki életéről emberbaráti indítékokból mond le (háború, mártírság), és aközött, aki önző indítékokból (pl. félelem) pusztítja el életét. Egy cél érdekében vagyunk itt a földön, amely cél csak ezen a fizikai síkon érhető el. A léleknek sokat kell fáradoznia, sok korlátozáson kell keresztülmennie, hogy elnyerje ezt a földi inkarnációt, ezért erőfeszítéseit nem szabad szükségtelenül eldobni. Az életösztön isteni módon van belénk ültetve, és kötelességünk ezt a földi életet a lehető legjobban felhasználni és megtartani, ameddig csak a körülmények engedik. Megtanulandó leckéink vannak ezen a síkon, amiket sehol máshol nem tudunk elsajátítani, és minél előbb megtanuljuk leckéinket, annál hamarabb szabadulunk meg a visszatérés kényszerétől, ami ebbe az alacsonyabb és korlátozottabb életbe vonz bennünket.
Minden dolog, ami az embereket kívülről éri, karmájuk eredménye. Az okokat hosszú idővel ezelőtt, más életekben indítottuk el, és mostmár nem lehet azokat megváltoztatni. Ezért haszontalan dolog bánkódni a megtörténtek miatt, filozofikusan kell ezeket elviselni. Használjuk fel a karmát a bátorság, az állhatatosság és különböző más jó tulajdonságok fejlesztésére, aztán vessük ki elménkből. A karmát nem tudja senki elkerülni, de minél inkább tudatosabb az ember, annál inkább "méltósággal" viseli a tettei következményeit, még akkor is, ha ez a személyre nézve érzelmi és fizikai fájdalommal jár. A helyesen értelmezett és irányított karma törvénye inkább örömet, boldogságot, és a fájdalomtól való megszabadulást hozza, mint magát a fájdalmat a következmények láncolatával együtt.
Nem lehet több a miénk, mint amennyi vagyunk, és aratásunk vetésünktől függ!
"Ne tévesszétek meg magatokat, Istennel nem lehet gúnyolódni, mert amit az ember vetett, csak azt arathatja, sem többet, sem kevesebbet." Sajnos napjainkban az emberek többsége lustasága és kapzsisága miatt, természetesen ott is aratni akar, ahol nem vetett, de állandóan észben kell tartanunk, hogy a törvény világában élünk, és a Jó Törvény mindenkinek éppen annyit fizet, amennyit munkája ér!

Karma Urai
A karmát és a törvényeit a Karma Urai - Lipikáknak is nevezik őket - irányítják, és felügyelik. Ennek a szellemi rendnek a legmagasabb képviselőiről egyelőre nem sokat tudunk, csak annyi ismeretes róluk, hogy a Lipikák kapcsolatosak a karmával, minthogy annak közvetlen feljegyzői. Ők azok, akik csak szellemi értelemben entitások, az elme és az anyag értelmében nem. A lelkek karmáit, és azok összefüggéseit, csak a Lipikák látják át. Feltétlenül fontos, hogy az összhang minden résztvevőt előre vigyen, és ne haladja meg a lehetőségeit az embernek, vagyis ne kényszerüljön senki olyan helyzetbe, amit nem tud megoldani. Úgy is fogalmazhatok, hogy a Karma Urai megmérik a terhet, mielőtt a vállunkra rakják.
Vannak azonban olyan élethelyzetek is, amelyeket az ember nem tud megoldani, mert nem is az a feladat, hogy megoldja, hanem, hogy tanuljon belőle.
Ugyancsak a Karma Urainak a feladata a testet öltés konkrét idejének és helyének a meghatározása, sőt, ők adják az inkarnálódó lélek 'éteri testmás' modelljét, amely a fizikai test olyan mintájául szolgál, ami majd alkalmas lesz a benne lakó lélek által kifejlesztett mentális és érzelmi képességek kifejezésére.
A Karma Urai két nagy Rendre oszthatók:
  -  Karmikus Tanács -  a Hierarchia Törvényhozó Rendje
  -  Karmikus Kormányzat - a Hierarchia Végrehajtó Rendje

A Karma Urait nem szükségszerű név szerint ismernünk, csak legfeljebb akkor, ha kifejezetten meg szeretnénk kérni valakit a Tanácsból vagy a Kormányzatból, hogy járjon közben az érdekünkben.
Egyenlőre nem az a legfőbb gondja az emberiségnek, hogy a Karma Urait név szerint ismerje, többnyire jelenleg az is elég, ha tudomása van a létezésükről.

karma
karma

levél, levelezés

karma
Mária - Szűz Anya
Jézus
Felemelkedett Mesterek
Arkangyalok
Őrangyal
Szimbólumok
Angyalok
Antivilág
Logosz Világ szótára
karma
Szolgáltatások
karma
karma
karma
karma
Bemutatkozás - Kovács Éva Mária
Bienergetika, bioenergia
Index - Főoldal
Reinkarnáció
A hét sugár
Szeretet
Szerelem
Mágia
Halál
Karma
karma
                   Copyright:  Kovács Éva Mária          
 
 


1, 2, 3, 4
karma
karma
karma
karma