Lelki élet és sors
"A Szellemi fegyelem, az áldozatos szeretet, és a bölcs akarat, az Új Világrend alapja."


Copyright:  Kovács Éva Mária          


Életünk során számtalanszor kerülünk érzelmi válságba, melyet mindenki a maga sajátos módján igyekszik megoldani. Van, aki felvállalja érzelmi nehézségeit, és komoly lépéseket tesz annak érdekében, hogy megoldja, de van olyan is, aki szégyelli, tagadja, és nem szeretne szembesülni érzéseivel, cselekedetei következményeivel.  
Egyre nehezebben viseljük a ránk nehezedő terheket, igazságtalanságokat, csalódásokat, bosszúságokat, veszteségeket és betegségeket, érzelmi konfliktusokat. Sokan nem értik, miért van tele az életük csalódással, szorongással és sikertelenséggel, melyek útvesztőjéből gyakran úgy tűnik, hogy nincs kiút.
A jelenlegi nehézségekkel teli világban olyan lehetőséget kínálok, mely megkönnyítheti és elviselhetőbbé teheti a hétköznapokat.
E lehetőség nem más, mint a megértés.
A sérelmek és problémák megoldásához, a betegségből való gyógyuláshoz, a személyiség, lelkiség és az életfeladat megismeréséhez többféle alternatívát ajánlok a hozzám fordulóknak:

Világunkban a társadalmi rendszer és benne az emberek élete széthullóban van. Egyre többen nem találják helyüket és kétségbeesve keresik problémáikra a megoldásokat. A reményvesztettség és a tehetetlenség érzete napról napra több embert kerít hatalmába, ami nem a végső megoldáshoz, hanem inkább a depresszióhoz és egyéb más betegségekhez vezet.
Nos, a reménytelenségből, a kilátástalanságból, a szomorúságból/bánatból és a betegségekből igyekszem kisegíteni/talpra állítani mindazokat, akik bizalommal fordulnak hozzám.

Elérhetőségeim:
Telefon: +36 30/ 338-3126
E-mail: 
evamaria@logoszvilag.hu


Lélek
Lelkisegély és elemzések készítése
Szolgáltatások

Lélekfilozófia Lélekfilozófia
Bioenergetika konzultáció

LÉLEKFILOZÓFIA