numerológia és egyéb elemzések"A Szellemi fegyelem, az áldozatos szeretet, és a bölcs akarat, az Új Világrend alapja."


Copyright:  Kovács Éva Mária          


Életünk során számtalanszor kerülünk érzelmi válságba, melyet mindenki a maga sajátos módján igyekszik megoldani. Érzelmi nehézségeit van, aki felvállalja, és komoly lépéseket tesz annak érdekében, hogy megoldja, de van olyan is, aki szégyelli, tagadja, és nem szeretne szembesülni érzéseivel, cselekedetei következményeivel.
A mai világban szinte napról napra növekednek a gondjaink, mire megoldjuk az egyiket, már ott van a következő. Olyan ez, mint a Hydra vízi szörny, akinek ha levágják az egyik fejét, két másik nő helyette.
Egyre nehezebben viseljük a ránk nehezedő terheket, igazságtalanságokat, csalódásokat, bosszúságokat, veszteségeket és betegségeket, érzelmi konfliktusokat. Sokan nem értik, miért van tele az életük csalódással, szorongással és sikertelenséggel, melyek útvesztőjéből gyakran úgy tűnik, hogy nincs kiút.

A jelenlegi nehézségekkel teli világban különleges és speciális segítséget ajánlok az érintetteknek, mely megkönnyíti és elviselhetőbbé teszi a hétköznapokat.
A sérelmek és problémák megoldásához, a betegségből való gyógyuláshoz, a személyiség, lelkiség és az életfeladat megismeréséhez továbbá a közel jövő előrelátáshoz többféle lehetőséget kínálok a hozzám fordulóknak:

Világunkban a társadalmi rendszer és benne az emberek élete széthullóban van. Egyre többen nem találják helyüket és kétségbeesve keresik problémáikra a megoldásokat. A reményvesztettség és a tehetetlenség érzete napról napra több embert kerít hatalmába, ami nem a végső megoldáshoz, hanem inkább a depresszióhoz és egyéb más betegségekhez vezet.
Nos, a reménytelenségből, a kilátástalanságból, a szomorúságból/bánatból és a betegségekből igyekszem kisegíteni/talpra állítani mindazokat, akik bizalommal fordulnak hozzám.

Elérhetőségeim:
Telefon: +36 30/ 338-3126
E-mail: 
evamaria@logoszvilag.hu
Skype:   Logosz VilágLélek
Lelkisegély és elemzések készítéseSzolgáltatások
Lélek
pszichológia


LÉLEK PSZICHOLÓGIA