"Adeptussá maga lesz az ember, nem pedig mások formálják azzá."

Copyright:  Kovács Éva Mária          
Jó ideje foglalkozom a jövőbelátás technikáival, melyek egyik legismertebb eszköze a Tarot kártya. 
Sajnos a sötét oldal prófétái, az önjelölt hamis tanítók és a pénzéhes szélhámosok hazugságaikkal megfertőzték a kártyajóslás művészetét (is), s ezzel megnehezítik a valóban jövőbelátó képességgel rendelkező, segítőszándékú emberek munkáját.
Az emberiség egyik legfontosabb feladata a megkülönböztető képesség fejlesztése, mellyel különbséget tudunk tenni igazság és hazugság között. A mai világban nem könnyű komoly kártyajóslással foglalkozó egyént találni, mert ez a tevékenység is elanyagiasodott, sokaknál csak a pénzszerzésről szól.

Az ember leginkább akkor fordul jóshoz, amikor úgy érezi, hogy zsákutcába jutott az élete és kiutat keres a megrekedtségből, vagy olyan kérdésre szeretne választ kapni, amelyet még eltakar a jövő fátyla. Ilyenkor a kérdező cselekedetei és jövője megtervezéséhez támpontokat keres, melyhez a Tarot kártya segítséget adhat.
A jövőt több évre előre nem lehet megmondani, kész élettervet és világnézetet nyújtani pedig annyi, mint az embert elszemélyteleníteni és beleláncolni az anyagba.
Minden kártyarakással és sorselemzéssel foglalkozó embernek megvan a saját, egyéni módszere és ceremóniája valamint azon elvei, mely szerint az ülést tartja.
Nálam a kártyarakás az alábbi szempontok szerint történik:

A Tarot-ból sok mindent meg lehet tudni, csupán jól kell kérdezni! Ez nem azt jelenti, hogy – a kérdező értetlensége miatt – egy kérdést többféleképpen megfogalmazva faggatom a kártyát a már megválaszolt életterülettel kapcsolatosan.

Mester kártya
A Mester kártyát sok évvel ezelőtt magam készítettem a Felemelkedett Mesterek sugalmazására ezért nem „tucat kártya”, kereskedelemben nem kapható.
Valamelyest ez az eszköz is betekintést enged a jövőbe ám mégsem a jóskártya kategóriába tartozik.
A Mester kártya mindig a jelenre vonatkozóan a kérdező tudatállapotához és információ befogadóképességéhez mérten tájékoztat és nyújt útmutatást.
Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a Mester kártya más, mint a többi (tarot, cigány, angyal)! Azon túl, hogy megmutatja a kérdező érzelmi állapotát és azt, hogy jelenleg milyen energiaminőség segíti és hátráltatja a fejlődését, egyfajta terápia kártya is. Rendszeres használata segíti az emberben lévő isteni én tudatra ébredését, személyiségének fejlődését, valamint feladatainak (problémáinak) megértését.
Még egyszer hangsúlyozom, hogy nem jóskártya és nem a közeljövő feltárása a célja!
Ez a kártya nem a hazugságban élő, New Age elveket valló és vakhittel rendelkező spiri/ezo gondolkodású ember részére készült, megértéséhez komolyabb okkult előtanulmányok/ismeretek és tapasztalatok szükségesek.

Életem második felének egyik főtevékenysége az, hogy legjobb tudásom szerint segítsek másokat az ösvényen való haladásban, de nem mindenáron! Számomra a kártyajóslás és a spirituális tevékenység nem üzlet, hanem hivatás!
Nálam az önámításnak és a hazugságnak nincsen helye, azt mondom, amit a kártya sugalmaz, s nem hagyom, hogy a kérdező manipuláljon és megpróbálja számba adni azokat a szavakat, amelyeket hallani szeretne.
Előfordulhat olyan speciális eset, amikor a kérdező számára nincsen mondanivalója egyik kártyának sem. Ennek is megvan az oka… ezesetben befejezem a konzultációt.
A kártyaülés személyesen vagy Skype-on történik, melynek időtartama 1-1,5 óra.

Érdeklődni vagy bejelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:
Telefon: +36 30/ 338-3126
E-mail: evamaria@logoszvilag.hu
Skype: Logosz Világ

  


          


 


Szolgáltatások
Tarot és Mester kártya