""A szellemi út nem ismeri sem a pihenést, sem a szünetet."


Copyright:  Kovács Éva Mária          
Mester kártya

Ennek a kártyának az egyik különlegessége az, hogy magam készítettem a Felemelkedett Mesterek sugalmazására, kereskedelemben nem kapható.
(A Felemelkedett Mesterekről bővebben itt: http://www.logoszvilag.hu/mesterek.html )
NEM JÓSKÁRTYA, ennélfogva nem jövendőmondásra való!
Jóskártya, amivel a jövőt próbálják fürkészni, van már ezer féle, ez azonban nem erről szól.
E kártya mindig az ITT és MOST-ban, az ember szellemi haladottságához mérten, a jelen időszakra nyújt megfontolásra érdemes információkat természetesen az egyén befogadóképességéhez alkalmazkodva.
Mit jelent ez?
A kártyalapok és az én közvetítői segítségemmel a Felemelkedett Mesterek adják tudtára a Törekvőnek, hogy a jelenlegi időszakban melyik Tanító irányítja az egyénre a figyelmét, és melyek azok a teremtői sugarak és elvek, amelyekre a MOST-ban érdemes odafigyelni. A Felemelkedett Mester soha nem mondja meg, hogy mi lesz, ő mindig a jelenben tanít, s a tanok később hatással lesznek a jövőre is.
Az Adeptusokról tudni kell, hogy mind elvi, mind gyakorlati vonatkozásban tanításokon keresztül bölcsességre nevelnek bennünket.
A Mesterek segítségül adományozták ezt a kártyát mindazoknak, akik már elindultak azon a bizonyos ösvényen és alkalmanként szükségét érzik a gondolatébresztő szavaknak. Minél nyitottabb valaki a „Mesterek üzenetére”, annál könnyebben megérti a mondanivalót.
Ez a kártya nem arra hivatott, hogy egy szkeptikus személyiség által irányított embert meggyőzzön bármilyen felsőbb tudatról, de még csak arra sem, hogy bizonyítsa egy transzcendens világ létezését – egyszerűen csak rámutat néhány olyan fontos dologra, amire MOST érdemes a figyelmét ráirányítania a Törekvőnek.
Bár a közvetlenség és az érthetőség kedvéért jobban szeretem, ha a kártyarakás személyes megjelenés útján történik, de igény szerint, előzetes egyeztetés alapján a Skype-on is lehetséges a konzultáció.

Kártyarakásra időpont egyeztetés:
Telefon: +36 30/ 338 - 3126
E-mail: evamaria@logoszvilag.hu

Skype: Logosz Világ

Szolgáltatások
Mester kártya
1 2